Hírek

Zala megyében is Közlekedik a család

Családok jelentkezését várja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntőjére!

Az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottsága 2021-ben is meghirdette a Közlekedik a család vetélkedősorozatot, amelyhez Zala megye is csatlakozott.

A több éves múltra visszatekintő népszerű vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a szülők példamutató közlekedésének fontosságára, a család nevelő hatásának erejére, így kialakítva a gyermekekben a megfontolt, körültekintő közlekedési magatartást.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szervezésében a megyei döntőt 2021. június 12-én (szombaton) 9 óra és 15 óra között tervezzük, amelynek helyszíne a SPIRIT AUTO Kft. Zalaegerszeg, Bozsoki út 1/D. szám alatti telephelye.

Az egész napos rendezvényre a családok jelentkezhetnek elektronikus úton (https://www.kozlekedikacsalad.hu/helyszinek) vagy személyesen a vetélkedők napján. A nevezésre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező családnak lehetősége van, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6 és 17 év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Az a család, aki a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli Zala megyét az országos döntőn, ahol a fődíj egy ŠKODA KAMIQ személygépkocsi.

A versenyről bővebb tájékoztatást a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon olvashatnak.